Mandorlini a plecat în Italia! Mureşan: „Va sta pe bancă cu Dinamo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mandorlini, pe făraş la CFR
Mandorlini, pe făraş la CFR

Antrenorul CFR-ului a lipsit de la antrenamentul de azi al echipei, fiind plecat în Italia. În acelaşi timp, preşedintele Iuliu Mureşan se află în Franţa, unde negociază cu Ladislau Bölöni preluarea echipei.

Şefii CFR-ului sunt nemulţumiţi de jocul echipei şi au decis să îl schimbe pe italianul Mandorlini. Acesta a plecat deja în Italia şi a lipsit de la antrenamentul de azi al jucătorilor săi, anunţă Sport.ro.

Se pare că Iuliu Mureşan se află în aceste momente în Franţa, unde încearcă să îl convingă pe Ladislau Bölöni să preia banca tehnică a feroviarilor. Preşedintele clujenilor a infirmat zvonul, declarând că Mandorlini va sta pe bancă la meciul cu Dinamo şi că acesta va continua la echipă până la finalul sezonului, având obiectiv titlul în Liga 1.

„Mandorlini este antrenorul CFR-ului. El o să facă antrenamentul cu echipa şi va sta pe bancă la meciul cu Dinamo. Deocamdată nu ne-am gândit la alt antrenor. Vrem să câştigăm titlul cu Mandorlini pe bancă. Sper să câştigăm meciul cu Dinamo. Nu vreau să vorbesc despre eventualele amenzi în cazul unui eşec. Nu am discutat cu Bölöni. Este presiune mare pe echipă", a spus oficialul clujean la Sport.ro.

Totodată, Mandorlini răspude zvonurilor care îl dau ca şi plecat de la CFR.

„Nu îmi pasă ce se discută, eu ştiu că sunt pe locul 1, sau s-a schimbat ceva? Nu numai noi ne-am împiedicat, au facut-o şi celelalte echipe din frunte. Nu înţeleg de ce se face aşa mare caz, şi în campionatele tari din Europa e la fel. Echipele mari mai şi pierd", a spus antrenorul echipei din Gruia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite