Mancini: "Ştiu că Timişoara joacă foarte bine acasă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la Manchester City nu are nicio emoţie în privinţa dublei cu Poli Timişoara şi se gândeşte în primul rând la integrarea în echipă a jucătorilor transferaţi în această vară.

Citeşte şi:

Alexa: "Nu la bani te gândeşti când joci un asemenea meci"

Cei 16 ziarişti englezi care au venit alături de Manchester City la Timişoara au acaparat conferinţa de presă cu întrebări despre campania de transferuri a "cetăţenilor" şi starea de sănătate a jucătorilor, dovadă că pentru britanici partida cu bănăţenii este un "obiectiv secundar". Roberto Mancini a demonstrat, însă, că a studiat deja adversarul.

"Este o competiţie importantă pentru mine, pentru club, pentru suporteri. Vrem să câştigăm această dublă manşă, iar primul meci este întotdeauna foarte dificil. Va fi un meci greu în primul rând pentru că Timişoara joacă foarte bine acasă, iar pentru ei este foarte important să câştige pe teren propriu. Nu ştiu dacă ar trebui să fim consideraţi favoriţi, cel puţin nu pentru acest prim meci. Un alt avantaj al gazdelor este că au jucat deja şase meciuri în acest sezon, pe când noi am avut doar un meci oficial, cu Tottenham. Este foarte important să construim relaţiile de joc, pentru că mulţi dintre jucători sunt împreună împreună doar de două săptămâni. Trebuie să folosim fiecare meci pentru a munci în acest sens", a spus fostul mare internaţional italian.

Carlos Tevez a venit la conferinţă însoţit de un traducător de limbă spaniolă, însă a răspuns la primele două întrebări într-o engleză precară. După ce şi-a cerut scuze pentru modul în care se exprimă în limba lui Shakespeare, Carlito a trecut pe limba maternă, menţionând că învaţă în continuare engleza. Argentinianul a fost desemnat drept unul dintre căpitanii echipei în noul sezon.

"Mă bucur că sunt căpitan şi vreau să mulţumesc antrenorului, colegilor şi suporterilor pentru încredere. După meciul cu Tottenham antrenorul ne-a vorbit puţin şi despre acest meci, însă vom afla mai multe în această seară. Toate meciurile sunt importante, toate competiţiile sunt importante şi tocmai de aceea trebuie să câştigăm aici. Vreau să câştig trofee cu Manchester City, aşa cum am câştigat cu United", a spus Carlos Tevez înaintea partidei cu Poli Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite