Măldărăşanu vrea să aibă rezultatele din 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Măldărăşanu vrea să ajungă în cupele europene cu FC Braşov
Măldărăşanu vrea să ajungă în cupele europene cu FC Braşov

Mijlocaşul lui FC Braşov, Marius Măldărăşanu, a declarat la vizita medicală că ar vrea ca în acest an să obţină cu formaţia ardeleană rezultate cel puţin la fel de bune ca în 2009 şi speră la o calificare în cupele europene.

"Aş vrea ca 2010 să fie un an cel puţin la fel de bun ca 2009 din punct de vedere profesional. În primul rând, îmi doresc sănătate mie şi familiei, iar restul sper să vină pe parcurs. Cred că am dovedit în acest tur de campionat că suntem o echipă destul de bună, care a pus probleme tuturor celor care se bat la titlu", a precizat Marius Măldărăşanu, adăugând că Unirea Urziceni, CFR Cluj, Steaua şi Timişoara se vor lupta pentru câştigarea campionatului.

Atacantul Dorel Zaharia susţine că obiectivul pentru anul 2009 este finala Cupei României, pe care îl consideră unul realizabil. "A fost totul în regulă la vizita medicală, iar acum suntem gata de perioada de pregătire fizică, una foarte dificilă. Sperăm ca după cele două cantonamente din Antalya să venim pregătiţi din toate punctele de vedere. În 2010 îmi doresc să jucăm finala Cupei României şi chiar să o câştigăm", a afirmat acesta.

Majoritatea jucătorilor din lotul braşovean au efectuat, miercuri dimineaţă, vizita medicală la Spitalul Judeţean Braşov, după ce marţi se prezentaseră doar 10 fotbalişti.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite