Claudiu Maior: "Domnul Selymeş va veni ca antrenor împreună cu proprii secunzi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCM Târgu Mureş, Tatar Bela, a declarat, miercuri, că s-a ajuns la un acord cu antrenorul Tibor Selymeş pentru ca acesta să preia echipa de săptămâna viitoare.

"Ne-am înţeles cu domnul Selymes în mare parte, marţi seară, urmează să semnăm contractul. Domnul Selymes ar urma să devină antrenorul FCM Târgu Mureş de săptămâna viitoare", a spus Tatar Bela, care a adăugat că la discuţii a participat şi fostul antrenor Ioan Ovidiu Sabău. Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FCM Târgu Mureş, Claudiu Maior, a declarat, la rândul său, că Tibor Selymes va veni să antreneze echipa mureşeană alături de antrenorii secunzi pe care îi preferă. "Antrenorii secunzi de acum vor pregăti echipa pentru meciul de vineri, după, domnul Selymes va veni ca antrenor, împreună cu proprii antrenori secunzi. Ne-a spus că nu poate veni de vineri la meci, va fi plecat în Franţa, trebuie să-şi ia licenţa Pro, o licenţă care este peste licenţele care se dau în România. Suma care îi va fi plătită pe contract nu v-o pot spune. Este mai puţin decât pe contractul domnului Sabău", a spus Maior.

Acesta a precizat că Sabău nu va primi sume suplimentare o dată cu rezilierea contractului de antrenor la FCM Târgu Mureş. "Se plăteşte la zi şi gata", a spus Maior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite