Maicon, gol pentru Steaua II! Liţă Dumitru:"El e bun, dar avem mulţi juniori foarte slabi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la al treilea meci pe banca tehnică a echipei secunde a Stelei, Liţă Dumitru încă nu a reuşit să obţină prima victorie. Tehnicianul a izbucnit la finalul partidei de astăzi, încheiate la egalitate (2-2), cu Dunărea Galaţi.

"A fost un meci destul de greu. Dunărea Galaţi este o echipă omogenă, cu fotbalişti foarte buni. Au venit azi să joace la victorie cu noi. Meciul s-a încheiat cu un scor de egalitate, deşi noi am terminat partida în genunchi" şi-a început Liţă Dumitru declaraţia.

"Când am venit la Steaua II în iarnă eram entuziasmat, mă gîndeam că voi avea şansa să promovez fotbalişti la echipa mare, însă sunt foarte puţini care să merite. Unii au terminat benzina în minutul 70! Unii jucători pe care îi am la dispoziţie sunt limitaţi, nu au valoare. Alţii se mulţumesc cu puţin şi nu vor ajunge niciodată fotbalişti adevăraţi. Sunt doar câţiva cu adevărat talentaţi, precum Bejan, Năstăsie, Albu sau Lazăr. Ar mai fi Văduva, dar dacă băiatul acesta nu înţelege că fără efort şi sacrificii nu ajunge nicăieri, va fi bun doar pentru fotbal în sală. Acelaşi lucru îl pot spune şi despre Cosmin Matei: e nevoie de muncă! Oricum, a jucat mai bine decât data trecută", a punctat tehnicianul.

Atacantul brazilian al Stelei, Maicon Pereira de Oliveira, a jucat astăzi pentru formaţia secundă a roş-albaştrilor, reuşind să şi înscrie. Pentru echipa condusă de Liţă Dumitru au mai evoluat şi Ifeany Emeghara şi Eugen Baciu. El a reuşit să marcheze golul de 2-1 pentru Steaua II în minutul 57, după o fază spectaculoasă, în care l-a driblat şi pe portarul advers. În precedentul meci pe care l-a jucat pentru formaţia secundă, Steaua II - C S Otopeni 1-2, brazilianul a ratat un penalty la scorul de 0-0.

"Maicon e un jucător foarte bun, poate ajuta echipa mare. «Sorinaccio» a fost azi la meci şi l-a văzut, el va decide cînd va fi pregătit pentru prima echipă. Eu însă pot spune că acest atacant, chiar dacă nu ştie decât portugheza şi rusa, ştie foarte bine limbajul fotbalului, şi de aceea se înţelege destul de bine pe teren cu coechipierii.

Eugen Baciu ne ajută, însă nu ştiu dacă ar mai putea evolua cu succes la prima echipă. Cât deste Emeghara... Îmi pare rău să o spun, dar am pierdut două puncte din cauza sa. A fost foarte slab în repriza secundă. S-a străduit, dar a fost depăşit de adversarul direct.

Mie mi se pare că cei care au ales jucătorii de la acest club încă de la nivel de copii s-au păcălit. Sunt mulţi jucători fără valoare. Eu aş renunţa la mulţi dintre ei care nu au nicio legătură cu fotbalul şi aş creşte nişte copii. De exemplu portarul Măcelaru, păi cum să vii tu de la pregătiri cu prima echipă şi să scapi mingea din mînă? Mai bine titularizez un puşti de 16 ani, care poate să înveţe" a declarat, mâhnit, fostul mare jucător din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite