„Mai am un singur dor, Sandu şi Mitică la coafor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii lui Dinamo au afişat mesaje împotriva şefilor fotbalului românesc
Fanii lui Dinamo au afişat mesaje împotriva şefilor fotbalului românesc

După „Mitică la brutărie“, fanii lui Dinamo îi trimit pe şefii FRF şi LPF „la coafor“.

Probabil că cei mai aprigi contestatari ai şefilor fotbalului românesc rămân dinamoviştii.  Mai întâi, la meciul Dinamo - Mediaş, „câinii" au afişat mesajul „Mitică la brutărie", banner confiscat de forţele de ordine la momentul respectiv. Acum, în deplasarea de la Pandurii, suporterii dinamovişti au făcut trimitere la un eveniment tragic petrecut în Capitală: „Mai am un singur dor, Sandu şi Mitică la coafor". Imaginaţia câinilor a mers mai departe: „R, răţuşcă, rămurică - M, mitică, mititica", se putea citi pe un alt mesaj.

Nu renunţă la „ciolan"

Atacaţi din tot mai multe părţi în ultima vreme, „nemuritorii" din fruntea fotbalului românesc nu dau semne că renunţă aşa uşor „la ciolan". La ultima conferinţă de presă, legată de finala Ligii Europa, Mircea Sandu a folosit un ton de superioritate cu angajaţii săi şi cu  ziariştii prezenţi, apelativele fiind „Băi, Cojocare" sau „Băi, Tudorache". Cât despre Mitică Dragomir, acesta a apărut recent la Fanatik Show, unde, cu ochii ieşţi din orbite, ne-a amintit de realizările sale măreţe.

Arbitrul a făcut praf meciul

Revenind la jocul Pandurii - Dinamo, acesta a fost un meci peste nivelul Ligii I. Gorjenii au condus cu 1-0, apoi Dinamo a trecut în avantaj, pentru ca gazdele să egaleze în final, scor 2-2. Spectacolul din teren a fost umbrit de prestaţia centralului Ovidiu Haţegan.

Marin Condescu, preşedintele Pandurilor, vorbeşte de căile „oculte" prin care Dinamo pune presiune pe arbitri. „Am făcut un meci bun ţinând cont că am jucat în nouă şi împotriva arbitrilor", a comentat şeful oltenilor. Nici dinamoviştii n-au fost mulţumiţi de Haţegan, mai ales că au fost egalaţi dintr-un penalty dubios. „Arbitrajul a fost discutabil, la fel ca şi penalty-ul la Lemnaru, care probabil a fost dat în compensaţie cu eliminarea uşoară a lui Voiculeţ", crede Cornel Dinu. Patronul Stelei, Gigi Becali, cere excluderea lui Ovidiu Haţegan din arbitraj. „Nu are ce căuta în arbitraj, nu vorbim că a tras cu o echipă, ci de calitate. El e labil psihic", a spus naşul lui Cristi Borcea.

Erorile comise de Haţegan

1. Minutul 67: La o intrare prin alunecare, Voiculeţ a dat în minge, după care l-a atins şi pe Moţi. Arbitrul Haţegan l-a eliminat pe fotbalistul Pandurilor. Verdict corect: cartonaş galben.

2. Minutul 82: Ovidiu Haţegan a dictat lovitură de pedeapsă pentru gorjeni. Mijlocaşul dinamovist Kone „s-a urcat" peste Lemnaru, însă iniţial atacantul Pandurilor fusese cel care l-a ţinut pe fotbalistul burkinez. Verdict corect: fault în atac.

3. Minutul 85: Djakaridja Kone l-a faultat de la spate pe Batin, printr-o intervenţie dură. Dinamovistul mai avea un cartonaş galben, dar nu a primit nimic de la Haţegan. Verdict corect: al dolea „galben" şi eliminare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite