"Magiun" Barbu: "Sunt gata de luptă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenirea preşedintelui de onoare Gheorghe Ştefan la sfârşitul săptămânii trecute din Franţa, a precipitat lucrurile la gruparea de sub Pietricica.

Dacă la început se părea ca misiunea de reconstrucţie, eventual promovare, va reveni unui fost component din "generaţia de aur", Costel Enache, planurile moldovenilor au suferit modificari, în graţiile conducătorilor nemţeni reintrând Marin Barbu, tehnician ce a mai activat la Piatra Neamţ cu rezultate apreciate de conducerea executivă nemţeană, informează liga2.ro.

"Magiun" tocmai s-a despărţit de Astra şi s-a înţeles marţi noapte pentru un acord valabil pe doi ani cu gruparea de sub Pietricica. Marin Barbu a mai fost în alte trei rânduri tehnicianul Ceahlăului. "Sunt gata de luptă şi vin să ne batem la promovare. Important este ca ne-am înţeles, iar eu, împreună cu ai mei colaboratori, atât de pe banca tehnică, cât şi din partea administrativă, vom face totul să se îndeplinească obiectivul", a declarat Marin Barbu, care va semna un contract valabil pană în vara lui 2012.

Marin Barbu îi va avea ca şi colaboratori în pregătirea echipei pe Ioan Naghi, Costel Ilie şi Radu Lefter. Reunirea lotului este programată pentru data de 28 iunie 2010, la stadion. Pană atunci, Marin Barbu şi conducerea FC Ceahlăul vor stabili în mare parte lotul cu care se va începe pregătirea de vară şi cantonamentele premergătoare debutului în noul sezon de liga a doua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite