„Ceferiştii“ Maftei şi Mureşan, evoluţii bune la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii lui CFR Cluj, Vasile Maftei şi Gabi Mureşan, au fost titulari în meciul amical disputat aseară de echipa naţională a României, în compania Ucrainei, terminat cu victoria echipei din fostul spaţiu sovietic, 4-2 la loviturile de departajare

Fostul fotbalist al Unirii Urziceni, Maftei, a fost integralist, având o evoluţie foarte bună pe banda dreaptă a apărării, în timp ce Gabi Mureşan a bifat 79 de minute şi a fost aproape de o pasă de gol în minutul 68, când Dan Alexa a ratat de puţin spaţiul porţii.

Convocarea a stârnit nemulţumiri la CFR

Fotbaliştii „vişinii“ au fost luaţi direct din cantonamentul echipei din Antalya, la fel ca majoritatea jucătorilor convocaţi. Acest lucru în primă fază a stârnit nemulţumirea celor de la CFR, care au considerat că absenţa celor doi îi va da bătăi de cap lui Alin Minteuan, care în această perioadă lucrează la „sudarea“ unui prim unsprezece. Preşedintele Iuliu Mureşan nu a fost de acord cu acţiunea naţionalei, tocmai în perioada în care toate cluburile se pregătesc pentru retur, dar în cele din urmă jucătorii au ajuns în cantonamentul naţionalei şi au avut evoluţii bune.

În partida de aseară, din cadrul „Cyprus Cup“, cu Ucraina, Maftei, aflat la a 12-a selecţie sub „tricolor“, a demonstrat că este o soluţie viabilă pentru postul de titular în dreapta apărării şi mai mult ca sigur Răzvan Lucescu se va baza pe el şi în preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor.„Închizătorul“ Gabi Mureşan, revenit pe teren după o accidentare care l-a ţinut pe margine aproape patru luni, a făcut cuplu la mijlocul terenului cu Dan Alexa şi s-a achitat foarte bine de sarcinile defensive. Mai mult, „Papa“, a deviat excelent o minge pentru Alexa cu 20 de minute înainte de final, dar timişoreanul a ratat de puţin ţinta.


2 fotbalişti a avut CFR Cluj în primul unsprezece al României în meciul cu Ucraina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite