Rada şi Maftei au uitat de Giuleşti: “Rapid e istorie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi jucători de bază ai Rapidului, Rada şi Maftei, au ajuns în curtea CFR-ului. Ardelenii vor întâlni joi pe propriul teren Rapid, iar cei doi jucători spun că vor să bată fosta lor echipă.

"Matematic nu este un sezon compromis pentru CFR, dar din punct de vedere al rezultatelor se pare ca da!
Matematic avem sanse de a merge în Europa, dar trebuie sa trecem peste acest moment greu care ne apasă de la meci la meci. Nu mă intereseaza situatia de la Rapid, noi avem aici de rezolvat probleme pentru ca trebuie sa iesim cat mai repede din aceasta sitauţie şi ceea ce se intampla la altii chiar nu ne interesează.
Important e ca la noi să se rezolve problema jocului. Presiunea este pe ambele echipe, dar jucând acasă presiunea este mai mare pe noi pentru ca trebuie sa castigăm neapărat. Rapidul are un lot valoros, cu jucători buni şi ati văzut şi voi la meciul trecut cu Mediaşul, ca cei care au intrat în locul absentilor i-au suplinit foarte bine", a spus Rada.

Vasile Maftei, fostul căpitan al giuleştenilor, spune şi el că nu regretă pasul făcut deşi echipa din Gruia e acum pe locul 8. "Nu îmi pare rău că am venit la CFR, normal că am venit cu gânduri de a câştiga titlul. Ştiam de la început că va fi greu având în vedere că echipele din faţa noastră aveau un avantaj mare de puncte, atunci aveam sanse la titlu, acum nu mai avem însă luptam pentru Europa League.
Nu sunt deloc dezamăgit că am venit aici sunt chiar fericit şi poate la anul vom lua iar titlul, pentru că CFR-ul cam din 2 în 2 ani câstigă titluri. Sunt sigur ca şefii şi suporterii vor fi alături de noi, avem nevoie de ei", a completat şi Maftei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite