Raţ la Real Madrid? / Victor Becali: „Nu cunosc o asemenea poveste”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu
Lucescu

Antrenorul grupării Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că este încântat de posibilitatea ca Răzvan Raţ să se transfere la Real Madrid şi consideră că fundaşul stânga al naţionalei României s-ar descurca foarte bine la cea mai titrată echipă din lume.

Posibilul transfer al lui Raţ la Real Madrid a născut discuţii de tot felul. În timp ce Mircea Lucescu spune că fundaşul stânga al naţionalei ar putea face faţă ritmului de joc al madrielenilor, impresarul Victor Becali, enigmatic ca de obicei, spune că nu este la curent cu o astfel de informaţie.

Lucescu: "Raţ face faţă la Real Madrid fără nicio problemă"

"Ar fi excelent ca Raţ să ajungă la Real Madrid, sunt foarte bucuros şi mulţumit că există interes din partea spaniolilor. Răzvan ar face faţă în Spania fără nicio problemă, cu ce e mai prejos Şahtior Doneţk faţă de Real Madrid? E diferit campionatul în care evoluează cele două echipe, dar în rest suntem cam la acelaşi nivel. Nu am vrut să-i dau drumul lui Raţ la o echipă sub nivelul lui Şahtior, dar poate va pleca acum, jucătorii trebuie daţi atunci când sunt ceruţi. Nu mă opun plecării lui Raţ, mai ales că are o vârstă. Răzvan e un jucător care are experienţă internaţională vastă, nu se accidentează şi ar fi o satisfacţie imensă pentru mine ca el să plece la Real Madrid", a spus Mircea Lucescu.

Victor Becali: „Nu ştiu nimic. Sunaţi-l pe Ahmetov!
"Raţ e un jucător valoros, dar nu cunosc o asemenea poveste. Sunaţi-l pe Raţ, sau pe Lucescu, sau pe Ahmetov, eu nu ştiu. Sigur că Şahtior nu va accepta prima ofertă şi va cere mai mult, Real fiind o echipă cu posibilităţi financiare foarte mari", a spus şi impresarul jucătorului, Victor Becali.

"Am auzit şi eu de chestia asta cu Real, dar sunt nişte speculaţii deocamdată. E visul meu să joc la Real, dar ştii cum e... Mănânci, calule, ovăz?", a spus Raţ pentru sport.ro.

Cotidianul spaniol AS a scris, miercuri, că fundaşul român Răzvan Raţ este unul dintre jucătorii aflaţi pe lista de transferuri a lui Real Madrid, club care este interesat de achiziţionarea unui fundaş, după ce portughezul Pepe s-a accidentat grav şi va lipsi mai multe luni. Raţ evoluează pentru Şahtior Doneţk din 2003.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite