MM Stoica rămâne la Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Unirii Urziceni a declarat că, în semn de respect pentru suporterii Stelei nu va merge niciodată să lucreze la Dinamo.

După ce săptămâna trecută a declarat că ia în calcul retragerea din fotbal dacă nu i se propune prelungirea contractului la Unirea, Stoica a declarat la Europa FM că dacă va pleca de la echipa ialomiţeană va lua în calcul altă variantă, dar nu din Bucureşti.

"Nu mă văd niciodată la Dinamo. Vreau să continui la Unirea. Dacă voi pleca de aici voi lua în calcul altă variantă, dar nu la o echipă din Bucureşti. În semn de respect pentru suporterii Stelei, nu am acceptat oferte de la rivalele tradiţionale, deşi am avut. Nu mă consider stelist, ci fost stelist, pentru că acţionez la o rivală a Stelei", a declarat Mihai Stoica la Europa FM, conform Prosport.

MM Stoica a asistat sâmbătă la finala Ligii Campionilor dintre Bayern Munchen şi Inter Milano, scor 0-2, finală ce a avut loc la Madrid. MM a avut bilete în sectorul VIP, iar în tribună au luat loc, printre alţii, Vitor Baia, Enzo Scifo, Steve McManaman, Karembeu, Bebeto, Pierluigi Collina, Mejuto Gonzales sau Roman Abramovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite