Ofertă impresionantă pentru MM Stoica de la "U" Cluj !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"U" Cluj e cu un picior în Liga 1 şi speră să-l aducă pe MM Stoica preşedinte. Omul de afaceri Florian Walter anunţă că e dispus să-i ofere şefului de la Urziceni un buget de 6 milioane de euro pentru transferuri.

FRF a anunţat ieri că meciul cu CS Otopeni nu se va disputa, din pricina datoriilor acumulate de ilfoveni către doi foşti jucători, Dancia şi Onuţ! Suma totală e de 40.000 de euro. Rezultatul va fi omologat 3-0 pentru "U", fiind al 4-lea joc câştigat la "masa verde" în acest retur! Alte 9 puncte s-au obţinut cu FC Baia Mare, Jiul şi Drobeta, în vreme ce meciul cu CFR Timişoara nu s-a disputat, retragerea bănăţenilor având loc înainte de începerea returului. "Promovarea e aproape, dar aştept să se realizeze din punct de vedere matematic. Încă nu-mi fac planuri. E devreme", a declarat patronul Florian Walter, care a anunţat însă că "şepcile roşii" nu vor fi o prezenţă pasageră în Liga 1.
"Vreau să fac performanţă la Cluj. Dacă vine MM Stoica? Orice e posibil, vom vedea în zilele următoare", a spus patronul "şepcilor roşii" pentru gsp.ro. Walter a investit 4,5 milioane de euro la Cluj într-un singur an, însă bugetul pentru Liga 1 ar putea ajunge la 6 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite