MM Stoica: "Asta nu e Steaua mea, e Steaua lui Becali. Nu o să lucrez cu el!" Gigi: "Eşti jigodie, Meme!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MM Stoica lansează un atac dur la adresa lui Becali
MM Stoica lansează un atac dur la adresa lui Becali

MM Stoica spune că a fost ofertat de Gigi Becali în urmă cu o săptămâna, însă l-a refuzat. Acesta lansează un atac dur la adresa patronului din Ghencea.

"Becali m-a ofertat, l-am înregistrat. Mi-a oferit orice, dar eu nu am vrut să vin", spune MM Stoica. Acesta dezvăluie şi motivul pentru care l-a refuzat: "Asta e Steaua lui Becali, nu Steaua mea. Când nu va mai fi la club, eu o să-mi depun CV-ul în Ghencea", declară MM. "Eu nu ţin cu Steaua, ţin cu clubul meu la care lucrez, Unirea Urziceni", mai spune acesta.

Patronul Stelei, Gigi Becali, dezvăluie că Mihai Stoica le-a dat bilete pentru meciul de la Urziceni suporterilor din Peluza Sud pentru a-l înjura. Acesta fiind motivul pentru care e supărat.

"Mi se rupe p..a de tine mă Meme. Eşti obraznic, te mănâncă pielea!", a tunat Becali. "Eşti o jigodie. Nu mai vorbesc cu tine. Ţi-a zis bine Piţurcă Miţa Biciclista!", l-a mai ameninţat stelistul.

"N-am păscut oile împreună, Gigi, nu-mi zice mie d-astea! Mie nu-mie  frică de nimeni, îmi văd de treaba mea. N-o să mă îndoi niciodată în faţa ta.
Eşti cioban opărit. Când nu mai ai ce să spui, începi cu he, he, he, râzi degeaba", a tunat MM Stoica la gsp tv.

Becali a explicat de la ce a plecat scandalul cu MM Stoica.

"L-am întrebat pe Bucşaru de ce le-a dat bilete celor din Peluza Sud şi mi-a spus că MM a vorbit cu ei. L-am întrebat dacă nu el e patron la echipă şi de ce a permis aşa ceva. Cică MiM Stoica le-ar fi spus că le dă bilete numai dacă îl înjură pe Gigi!

Cică 200 de bilete le-a dat, auzi. Ce nenorocit om! Păi cum, eu vin la el acasă şi el îi lasă să mă înjure? Nu le-am lăsat Ghencea aproape gratis? Cum să facă aşa ceva? A întrecut măsura, nu poate să pună 200 de oameni să mă înjure!", a spus Becali la sportro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite