MM Stoica, supărat şi pe Pădureţu, şi pe arbitri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gestul mijlocaşului Răzvan Pădureţu pentru care a văzut cartonaşul roşu nu i-a convenit lui Mihai Stoica, managerul general al Unirii.

Chiar dacă a considerat că arbitrul porzughez Bruno Paixao a exagerat, Meme nu l-a iertat pe fotbalistul său. "Am fost supărat pe Pădureţu, chiar dacă decizia a fost drastică. Sigur că regulamentar există acoperire, dar dacă eşti avertizat când simulezi că loveşti un adversar, iar cel care simulează că este lovit nu este avertizat, credeţi-mă că mi-e greu să diger aşa ceva", a spus Stoica după meci. „Pădureţu a fost eliminat corect", a apreciat şi Narcis Răducan.

Cu toate acestea, Mihai Stoica s-a plâns de calitatea arbitrajului. „Am fost foarte nemulţumiţi de maniera de arbitraj şi de prietenia pe care această brigadă a arătat-o faţă de Danny, care este un jucător foarte bun, dar nu e normal să conversezi cu un jucător tot meciul. Problema este că ne-am simţit oarecum străini. Iar o să se spună că sunt paranoic, că iar văd meciurile aşa cum le văd", a mai spus Stoica. Culmea este că şi ruşii au fost nemulţumiţi de portughez, reclamând un penalty la Rosina, fază în care fotbalistul lui Zenit a fost avertizat pentru simulare.

Paixao a mai eliminat şi anul trecut un jucător român, pe dinamovistul Laurenţiu Rus, pentru două galbene, în meciul cu Sturm Graz (2-1), din grupele Ligii Europa, în minutul 43.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite