MM Stoica, "înţepat" de Ţiţi Dumitriu: "Dică trebuia păstrat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei echipe româneşti calificate în grupele Europa League au în această seară meciuri importante, care pot fi decisive în configuraţia ulterioară a clasamentului.

Dumitru Dumitriu crede că Steaua, Rapid sau Vaslui nu pornesc ca favorite în această seară.

"În orice moment ne pot pune probleme. Nicio echipă nu este favorită în jocurile de azi. Doar la Rapid se poate discuta de un oarecare avantaj, dar polonezii sunt ambiţioşi şi poate apărea o surpriză", a declarat Ţiţi Dumitriu, conform prosport.

Fostul antrenor al Stelei a spus că l-ar folosi pe Răduţ în primul 11, doar dacă ar fi sigur de capacităţile sale fizice. Tehnicianul crede că roş-albaştrii au renunţat prea uşor la Nicolae Dică.

"L-aş folosi pe Răduţ dacă aş şti că mă poate ajuta sută la sută, este un jucător foarte bun, nu a putut juca până acum din cauza accidentărilor.

Jucători pe profilul lui Dică există la Steaua şi din cauza asta cred că s-a renunţat la el. Tănase şi Prepeliţă sunt jucători pentru acel post, dar eu cred că trebuia păstrat, uitaţi-vă la Cătălin Munteanu de la Dinamo, conduce jocul foarte bine la mijlocul terenului", a spus Ţiţi Dumitriu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite