MM Stoica: "S-a greşit enorm în campania de transferuri! Lucrez cu jucători care nu se cunosc între ei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua are ocazia în această seară să se răzbune pentru eşecul din campionat cu FC Braşov. Câştigarea Cupei României le va asigura steliştilor prezenţa în viitoarea ediţie a cupelor europene. Campania de transferuri a fost una greşită în acest sezon, a spus Meme Stoica, care sare în apărarea lui Gigi Becali.

"Avem nevoie de timp pentru a reface tot ce s-a greşit enorm în campania de transferuri. Vorbesc de acest an, pentru că am fost parte implicată. M-am trezit că lucrez cu jucători care nu se cunoşteau între ei, dar vom repara aceste lucruri. Am făcut mari eforturi să mă întorc la Steaua şi nu voi pleca, decât dacă voi fi forţat. E normal ca suporterii să scandeze numele lui Piţurcă pe stadion, dar nu e normal să strige contra echipei, chiar dacă sunt împotriva conducerii. Sunt stelişti în sufletul lor, dar nu fac bine, forţează înjurându-l pe patron. Puteau să facă acest lucru dacă Gigi vindea toată echipa, dar nu-l înjura când face bine.

În ultima vreme a cheltuit o grămadă de bani, chiar dacă pompieristic. Nu se va mai întâmpla aşa. La Steaua vor veni jucători pe care i-am urmărit de mult timp şi vom încerca să clădim ceea ce am reuşit în 2004. Îmi pun în slujba Stelei toată capacitatea, se poate spune orice despre mine, dar nu că nu-mi respect meseria", a spus Mihai Stoica, potrivit prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite