MM Stoica: "E mult mai bine să joci pe Naţional Arena decât în Ghencea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MM Stoica spune ca decizia de a muta Steaua pe National Arena este cea mai buna in acest moment! MM o compara pe Steaua cu Juventus si Arsenal si spune ca mutarea Stelei este o decizie corecta, iar fanii se fanii se vor simti mult mai bine pe National Arena.

"Nu e placut, dar probabil ca sa joci pe National Arena e mult mai bine decat sa joci in Ghencea, chiar daca toata lumea spune ca nu e normal sa pleci de acolo de unde s-au obtinut performante. Dar asta ar insemna ca Arsenal sa nu plece niciodata de pe Highbury pe Emirates sau Juventus sa fi ramas pe Delle Alpi pana cand le cadeau tribunele in cap. Din punctul meu de vedere e mai bine, stadionul e mai confortabil si suporterii nostri se vor simti mai bine.

"Din nefericire, daca cei care pot lua decizii aleg sa ne indeparteze, asta e solutia. Trebuie intrebati cei de la Ministerul Apararii Nationale daca mai e vreo solutie sa jucam in Ghencea, nu noi trebuie sa fim intrebati asta. Ramane de vazut daca vom juca primele meciuri la Buzau", a spus Stoica, potrivit sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite