MM Stoica: "Sunt mândru de jucătorii mei. Au fost nişte eroi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de elevii săi în partida cu Zenit, scor 0-0, dar dezamăgit de prestaţia arbitrilor întâlnirii. Meme spune că şansele echipei sale la calificare sunt destul de mari

"Sunt mândru de aceşti jucători. Azi au fost eroi, în faţa unui adversar de calibru cu un antrenor de calibru. Dar azi am avut şi noi antrenor de calibru. Calculele hârtiei au fost date peste cap de eliminarea lui Pădureţu, dar abia atunci am redescoperit spiritul acestei echipe. Am fost foarte nemulţumit de arbitraj. Nu este posibil să dialoghezi tot timpul prieteneşte cu un jucător advers, Danny.

Avem şanse de calificare, dar cu un arbitraj bun. Le-am pus mai multe probleme celor de la Zenit decât echipe din Rusia cu bugete extraordinare. Sunt puţin supărat pe Pădureţu pentru că nu trebuia să simuleze acea lovitură, dar şi jucătorul lor care a simulat că este lovit trebuia să primească măcar galben.

E ceva magic când joci în Ghencea, în templul fotbalului românesc! Te simţi altfel şi ca jucător şi ca manager", a declarat Mihai Stoica după meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite