Mihai Stoica: "Maftei a fost o condiţie să vin la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica a vrut să îl aducă şi pe Maftei la Steaua, iar Hagi a fost singurul antrenor pe care şi l-a dorit în Ghencea, dacă ar fi acceptat propunerea lui Gigi Becali. Maftei s-ar putea duce acum la Vaslui, echipă unde Mihai Stoica fost numit preşedinte executiv.

UPDATE 18.02 Meme a mai mărturisit că atitudinea lui Gigi Becali în ceea ce-l priveşte l-a insultat.

"Eu am condus Oţelul, Steaua şi Urziceni din punct de vedere sportiv. E adevărat că în primii doi ani, la Steaua, Piţurcă lua deciziile, chiar dacă eu semnam. La Oţelul, întâi am stat doar în tribune. La Vaslui am cerut să nu am drept de semnătură, dar domnul Porumboiu vrea ca eu să am acest drept. Eu hotăram la Steaua ce jucători trebuie să ajungă la echipă, dar cu aprobarea patronului. La Urziceni nu am venit cu nicio propunere fără ca Bucşaru să o aprobe. De asta mă vrea lumea, pentru că ştiu cum să argumentez că un anumit jucător merită să vină la echipă. Sunt un om serios şi îmi respect meseria. Am simţit că mă insultă când a spus că nu-i pot pune eu condiţii, că eu doar anim jucătorii, şi atunci am sunat prietenul care intermedia totul şi i-am spus să anunţe că nu voi reveni la Steaua. Este un subiect închis definitiv", a spus Stoica la gsptv.

"Un prieten comun care era atunci cu Gigi Becali m-a sunat şi m-a intrebat de Steaua. A doua zi discuţia a devenit mai serioasă. Totul a picat când a spus că mă ia pentru atmosferă la Steaua. Singura propunere pentru antrenor era Hagi, iar Maftei a fost una dintre condiţiile să vin", a spus MM Stoica la Fanatik Show.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite