MEGA SCANDAL: Andrei Chivulete a făcut praf Petrolul – Voinţa Sibiu 4-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul nou-promovatelor, Petrolul - Voinţa Sibiu, se anunţa a fi un meci normal de campionat, fără prea multe tensiuni.

Întâlnirea, încheiată cu victoria categorică a gazdelor, scor 4-1, a declanşat însă un scandal uriaş. Motivul? Prestaţia arbitrului Andrei Chivulete, care a eliminat doi fotbalişti ai sibienilor şi a acordat trei lovituri de la 11 metri, două pentru Petrolul şi una pentru Voinţa. Centralul a comis două greşeli mari, ambele împotriva oaspeţilor. „Adevărul" vă prezintă gafele lui Andrei Chivulete:

Minutul 30 - La scorul de 1-0 pentru Petrolul, Bunea a fost eliminat după un fault asupra lui Opriţa. Reluările TV au demonstrat că fotbalistul Voinţei ar fi trebuit doar avertizat.

Minutul 50 - Portarul oaspeţilor a comis un fault în careu şi a fost eliminat. Dacă penalty-ul acordat de Andrei Chivulete a fost indiscutabil, în schimb, decizia sa de a-l elimina pe Miron a fost una eronată.


Abia după ce au rămas în nouă oameni, sibienii au primit o mână de ajutor din partea arbitrului care le-a acordat uşor un penalty din care Iulian Popa a înscris pentru 3-1. Finalul meciului a fost exploziv!

Au ieşit de pe teren

În prelungiri, Chivulete a dictat un nou penalty pentru Petrolul, de această dată, corect acordat. Numai că elevii lui Pelici, deja convinşi că arbitrul este împotriva lor, au decis să părăsească terenul! După câteva momente de discuţii pe marginea terenului, tehnicianul Voinţei şi-a convins fotbaliştii să se întoarcă pe teren. Aceştia au acceptat, însă, în semn de protest faţă de prestaţia lui Andrei Chivulete, s-au strâns în mijlocul terenului, atunci când Opriţa se pregătea să bată penalty-ul. Mai mult, portarul Dănălache, introdus după eliminarea lui Miron, s-a întors cu spatele spre Opriţa care a realizat hattrick-ul. Şi aici s-a produs un nou scandal! Considerând că Dănălache a desconsiderat jocul, Chivulte i-a arătat cartonaşul galben şi a ordonat repetarea penalty-ului. După o nouă rundă de discuţii contradictorii între central şi goalkeeper-ul sibienilor, Opriţa a executat iarăşi lovitura de la 11 metri şi a punctat pentru 4-1, iar Dănălache n-a schiţat niciun gest.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite