Luţu: „Mă duc la Steaua, chiar dacă sunt craiovean“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali renunţă la jucătorii cu salarii mari din echipă, dar, în schimb, măreşte staff-ul administrativ şi tehnic. După înrolarea lui Gabriel Caramarin, care va fi secundul lui Marius Lăcătuş, şeful Stelei vrea să-l readucă în Ghencea şi pe Ionuţ Luţu (35 de ani).

„Piticul" s-a lăsat de fotbal în toamnă, iar acum ar urma să i se propună o funcţie în staff-ul tehnic sau în cel administrativ. „Îl iau să facă orice. Îl iau pentru că este şomer. E băiat cuminte, de mare caracter. Nu ne va face nicio problemă", a spus patronul Stelei.

Luţu abia aşteaptă să se întoarcă în Ghencea, unde a activat ca jucător în perioada 1998-2000. „Sunt cu nea Gigi până la moarte şi o să merg la Steaua chiar dacă sunt oltean şi Craiova e prima în sufletul meu. Am doi copii de crescut, trebuie să muncesc pentru ei. Cei de la Universitatea se pare că nu prea au nevoie de mine", a spus Luţu, pentru „Adevărul". Fostul jucător nu ştie încă ce funcţie va primi în Ghencea, dar a precizat că e dispus să facă orice pentru echipa antrenată de Marius Lăcătuş.

Iliev, pe lista lui Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că este aproape să obţină semnătura bulgarului Valentin Iliev. „Băiatul şi‑a depus memoriu şi, dacă va deveni liber de contract, va veni la Steaua. El ar fi cea mai mare pierdere a lui Piţurcă la Craiova. E un jucător de valoare", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite