Lupu: "Este normal ca Pârvulescu să se duca acolo unde este plătit mai bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănuţ Lupu
Dănuţ Lupu

Fosta glorie dinamovistă, Dănuţ Lupu, a anunţat că nu-l judecă pe Paul Pârvulescu că a semnat cu Steaua deşi a declarat că e dinamovist de mic.

"Să ne înţelegem! Fotbaliştii au şi ei o meserie. Cred că este o prostie atunci când se spune că sunt stelişti sau dinamovişti. Ei se duc acolo unde sunt plătiţi mai bine, ţinând cont că mai mult de 15 ani nu pot practica meseria asta. Nu se mai ţine cont în ziua de azi că eşti stelist, rapidist sau dinamovist. S-au dus vremurile când te năşteai dinamovist şi mureai dinamovist. Dacă Steaua îi dă 20 000 şi Dinamo numai 5 000, nu este normal să se ducă acolo? Cine plăteşte mai bine are avantaj, indiferent de cum se cheamă echipa sau cum se cheamă jucătorul.

Poate copilu' ăsta şi-a dorit să ajungă la Dinamo, dar dacă Steaua s-a mişcat mai repede ce să-i faci? Nu-l judec nici pe fotbalist şi nici pe Steaua. Că Dinamo a făcut o greşeală în acest sens este altă discuţie.

Eu l-aş întreba pe Florin Răducioiu: de ce este Pârvulescu o ruşine? Nu sunt de acord cu declaratia lui la adresa jucătorului.

Nu ştiu de ce Dinamo ratează transferurile. Poate Steaua are mai mulţi bani sau poate Becali le dă salarii mai mari decât la alte echipe", a  spus Dănuţ Lupu la Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite