„Lupii“ au venit în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu excepţia lui Bilaşco şi a lui Marinescu, aflat în lotul echipei naţionale, jucătorii transferaţi de Steaua de la Unirea Urziceni s-au antrenat pentru prima oară în echipamentul roş-albaştrilor. Dacă Marinescu a lipsit din cauza unor probleme cu fostul său club, Petrolul, Galamaz, Onofraş, Ricardo şi Apostol au făcut ieri cunoştinţă cu noul antrenor şi cu noii colegi din Ghencea.

Steaua a ajuns la 20 de transferuri efectuate într-o vară, un număr record pentru gruparea din Ghencea. Totuşi, Ilie Dumitrescu nu este hotărât să-i folosească pe cei şase nou veniţi încă de la meciul viitor, contra Unirii Urziceni, de la 11 septembrie, asta deşi Cristi Tănase va absenta trei săptămâni, iar Răduţ 10 zile din cauza accidentărilor suferite cu Timişoara.

„Sper să îi integrăm repede pe cei achiziţionaţi. Prinde bine această pauză pentru că e nevoie de timp să ne obişnuim unii cu ceilalţi. În plus, Ricardo a fost accidentat, are şi câteva kilograme în plus, să vedem câţi vor fi apţi pentru jocul următor", a spus tehnicianul din Ghencea.

Ilie este mulţumit acum de lot: „Vom face miercuri, joi şi vineri câte două antrenamente. Îmi bag elevii într-un minicantonament. E bine că acum suntem acoperiţi pe toate posturile, însă mi l-aş dori foarte mult şi pe Brandan". Dumitrescu a dezvăluit şi un episod inedit de dinaintea partidei cu Timişoara, explicând, todotată, motivul pentru care acordă o mare importanţă tinerilor din echipă.

„A debutat Gardoş, l-am folosit mai mult pe Bicfalvi, am mare încredere şi în Florentin Matei, «noul Messi», un copil de mare perspectivă, sau Mustaţă, de la echipa a II-a. Nu îmi e teamă să îi arunc în luptă, aşa a făcut şi Anghel Iordănescu în privinţa mea şi n-a greşit. Doar că le e mai greu tinerilor să facă saltul la prima echipă. Spre exemplu, când l-am chemat pe Gardoş să îl anunţ că va fi titular cu Timişoara, el mi-a spus că se aştepta să îl dau afară", a mai mărturisit antrenorul stelist.

Stanca: „Ilie a fost fricos!"

Dat afară pe uşa din dos din Ghencea, Răzvan Stanca a izbucnit la adresa fostului său antrenor, nemulţumit fiind de modul în care s-a ales să se renunţe la serviciile sale. „Probabil, lui Ilie Dumitrescu i-a fost frică să-mi spună în faţă că nu mai are nevoie de mine. Poate era prea preocupat cu tactica. M-aş fi aşteptat să vorbim ca între bărbaţi. E de bun-simţ asta", a comentat portarul de 30 de ani.

Dorel Stoica: „Steaua? Doar un loc de muncă!"

Ilie Dumitrescu a anunţat ieri că Dorel Stoica va semna sigur cu Universitatea Craiova. „Va deveni jucătorul «Ştiinţei» şi se va antrena cu noua lui echipă. M-a nemulţumit într-o discuţie avută după ce a spus că e dărâmat din cauza plecării lui Piţurcă", a spus tehnicianul. „Aş reveni cu sufletul la Universitatea.

Prima mea opţiune fusese oricum Craiova, iar a doua, Piţurcă, nu Steaua. Pentru mine, Steaua a fost doar un simplu loc de muncă. Dar să se ştie, nu am minţit fotbalul niciodată, regret că se spun lucruri urâte despre mine", a replicat mijlocaşul oltean. De asemenea, şi portarul adus de Piţi în Ghencea, Răzvan Stanca, a fost acontat de Universitatea Craiova, în timp ce Păcurar a ajuns la „U" Cluj, iar Todorov, la echipa bulgară Minior Pernik.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite