Lung e drumul către gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nocturna de pe Giuleşti a cedat în două rânduri, aseară, în meciul cu Universitatea. Şi atacul Rapidului a fost în „beznă“, asta şi din cauza lui Silviu Lung jr care a avut o evoluţie excelentă. Remiza a nemulţumit ambele echipe. Giuleştenii rămân totuşi în cursa pentru un loc de Liga Europa, în timp ce oltenii tremură tot în zona retrogradării.

Craiova a venit în Giuleşti cu sabia de-asupra capului. Un eşec însemnând pentru ei o retrogradare clară în Liga a II-a. De altfel, fanii din tribunele giuleştene i-au ironizat pe olteni. „Craiova, Serie B, Serie B!" a fost refrenul preferat al utraşilor. În teren giuleştenii însă nu le-au vrut răul craiovenilor. Deşi au avut în faţă un adversar care nu a avut nici măcar un şut pe poartă în prima repriză, rapidiştii au fost la fel de indecişi la finalizare, Cassio fiind mână moartă. Doar cu un şut mai serios al lui Olberdam, şi cu o încercare a lui Spadacio de-al bate pe Lung junior, rapidiştii au plecat spre cabine cu capul plecat.

Pauza le-a prins bine rapidiştilor, care au intrat mai hotărâţi pe teren. Silviu Lung jr a fost însă în zi mare, portarul reuşind să scoată nu mai puţin de patru ocazii pe care scria gol. Herea de două ori, Sburlea şi Marcos Antonio l-au încercat pe goalkeeperul oltenilor, dar acesta din urmă a arătat de ce joacă aproape meci de meci la tineretul României. Nocturna a fost şi ea un adversar pentru amebele echipe, oprindu-se în minutul 41, pentru ca în actul al doilea să le dea multe emoţii gazdelor că ar putea pierde meciul la masa verde. La fel ca wnocturna, Rapidul şi Craiova au încheiat meciul pâlpâind, fără gol. Şi sunt şi departe de a-şi atinge obiectivele.

"Vom câştiga meciul la masa verde, pentru că s-a întrerupt nocturna de două ori. Craiova nu a murit, şi are resurse. Cu puţină şansă, puteam să câştigăm. "
Adrian Mititelu
finanţator Univ. Craiova

- Emoţii cu nocturna. În minutul 41, stadionul a rămas în beznă din cauza unei pene de curent, care a afectat întreg cartierul Giuleşti. După un minut, lumina s-a aprins datorită generatorului de la stadion. În minutul 70 nocturna a mai căzut o dată. Curentul a revenit în Giuleşti şi nu s-a mai folosit generatorul.

- Probleme de lot pentru craioveni. Florin Costea a resimţit probleme medicale şi n-a fost inclus în lot. Nici fratele lui, Mihai Costea, acontat deja de Steaua, n-a fost folosit din primul minut.

- Straton, rezervă. Deşi portarul de 21 de ani a avut o evoluţie foarte bună cu CFR Cluj, antrenorul Rapidului a mizat pe experienţa lui Bornescu.

- S-a rupt Cassio. Giuleştenii au fost nevoiţi să facă prima schimbare încă din minutul 38. Cassio s-a resimţit în urma unui duel şi n-a mai putut continua. Ovidiu Herea i-a luat locul brazilianului în ofensivă.

- După Poli, Becali a atacat şi Rapidul. „Copos mi-a zis că şi el a făcut divizare. Sunt patru cluburi care nu vor lua licenţa", a spus finanţatorul. „Gigi are purceaua moartă-n coteţ şi are timp de televizor? Luăm licenţa", s-a apărat Dinu Gheorghe.

0-0

Rapid: Bornescu - Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Bozovici – Roman (Grigorie 64), Olberdam, Spadacio, Frunză (Cesinha 70) – Cassio (Herea 38), Sburlea. Antrenor: Marius Şumudică

Univ. Craiova: S. Lung - Dănănae, Zoro, D. Lopes, Gugu - Prepeliţă, N. Jackie (Surugiu 80), D. Stoica, Firţulescu - Subotici, Stoianof (Gângioveanu 79). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Stadion „Giuleşti – Valentin
Stănescu“ : 6.000
Arbitru: Marius Avram

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite