Laurenţiu Marinescu: „Merg la Universitatea Cluj!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Marinescu va lăsa Steaua pentru proiectul de la „U“ Cluj al lui Walter
Lucian Marinescu va lăsa Steaua pentru proiectul de la „U“ Cluj al lui Walter

Universitatea Cluj face transfer după transfer. Dacă ieri au fost prezentate oficial primele trei achiziţii, Achim, Szukala şi Nicola, formaţia patronată de Florian Walter va mai înregimenta un fotbalist.

Marinescu, este cu un pas la Cluj, urmând ca zilele următoare să se stabilească doar ultimele detalii în ceea ce priveşte suma de transfer a fotbalistului.
Universitatea Cluj a anunţat în urmă cu câteva zile că mijlocaşul Gloriei Bistriţa, Liviu Băjenaru, a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Totuşi, în cele din urmă jucătorul nu va ajunge sub comanda lui Ionuţ Badea. Florian Walter avea o înţelegere cu Gigi Becali în ceea ce priveşte o mutare a bistriţeanului la Steaua, iar aceasta este pe punctul de a se finaliza.

Şi-a dat acordul pentru transfer

Liviu Băjenaru va ajunge în Ghencea, unde este dorit cu insistenţă de patron, care l-a lăudat în dese rânduri pentru calităţile tehnice, iar la „U“ Cluj va veni un fotbalist intrat în dizgraţia conducerii steliste. Laurenţiu Marinescu aşteaptă ca cele două cluburi să finalizeze negocierile în privinţa sumei de transfer şi este pregătit să îmbrace tricoul „alb-negru“.

„Bineînţeles că vreau să vin la Universitatea Cluj. Este un club cu ambiţii mari şi dacă nu mai sunt dorit la Steaua e normal să vreau să joc. Eu m-am înţeles deja cu domnul Walter şi de aici încolo nu mai depinde de mine. Zilele următoare se va finaliza totul şi în principiu vin la Cluj“, a declarat fotbalistul pentru Adevărul de Seară.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite