Lucian Bălan: „Daţi-mi banii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bălan s-a săturat să tot fie dus cu vorba şi a venit în Bucureşti pentru a-şi revendica drepturile
Lucian Bălan s-a săturat să tot fie dus cu vorba şi a venit în Bucureşti pentru a-şi revendica drepturile

Fostul component al Stelei ’86 nu şi-a încasat încă salariile aferente perioadei de două luni în care a lucrat ca antrenor în Ghencea, la grupa de juniori născuţi în 1998. Bălan susţine că a trecut cu bine peste tentativa sa de sinucidere şi că nu va mai călca niciodată în Ghencea după ce îşi va încheia conturile cu Steaua.

Deşi a trecut o lună şi jumătate de când a fost pus pe liber de la Academia Steaua, răstimp în care a încercat chiar să-şi pună capăt zilelor, Lucian Bălan n-a încasat încă niciun leu pentru perioada în care a activat ca tehnician la grupa 1998.

„Înaintea meciului cu Utrecht, de la 4 noiembrie, fostul meu coleg de cameră din perioada când evoluam în Ghencea, preşedintele Helmuth Duckadam, m-a asigurat că‑mi voi primi şi eu salariile pentru cele două luni pe care le-am petrecut ca antrenor la Steaua. Nimeni n-a mai dat niciun semn de viaţă de atunci, chiar dacă eu am şi venit până la Bucureşti pentru a-mi încasa banii", a explicat actualul director de imagine de la FC Maramureş Baia Mare.

Lucian Bălan a ţinut, totodată, să clarifice şi situaţia datoriilor pe care le are la diverşi angajaţi, dar şi la bufetul clubului. „Eu sunt un om corect, aşa că i-am transmis lui Duckadam să-mi reţină din leafă toate datoriile. Din 5.000 de lei, cât aveam de luat, trebuie să mai primesc cam 2.500. Sper să nu mai fiu amânat la nesfârşit, pentru că am mare nevoie de bani în această perioadă", a mai spus fostul mijlocaş.

„Nu-mi doresc decât să am putere de muncă în continuare. Îmi voi da tot concursul ca echipa din Baia Mare, clubul la care m-am format şi eu ca jucător, să promoveze la finalul acestui sezon în Liga a II-a", a conchis Bălan.

"Victor Piţurcă, franc, de faţă cu toţi cei de acolo, a spus în vară că mă consideră cel mai bun antrenor pe care-l are la Academia Stelei. "

Lucian Bălan
director de imagine
FC Maramureş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite