Lucian Bălan a vrut să se sinucidă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cîştigător al Cupei Campionilor Europeni alături de Steaua Bucureşti şi finalist al aceleiaşi competiţii cu formaţia bucureşteană, Lucian Bălan a încercat să îşi pună capăt zilelor în urmă cu două zile.

Acesta a fost internat la mijlocul săptămânii la Spitalul Muncipal Sighetu Marmaţiei, după ce înghiţise un pumn de medicamente în combinaţie cu alcool, informează portalul emm.ro.

Fosta glorie din Ghencea a ajuns în această situaţie după ce, în ultima vreme, a suferit câteva puternice şocuri emoţionale. În primul rând, divorţul de soţia sa, precum şi datoriile de sute de milioane de lei l-au determinat să cadă în patima alcoolului şi a jocurilor de noroc.

În plus, la doar cîteva luni după ce fusese angajat în cadrul Centrului de Copii şi Juniori al Stelei, el a fost îndepărtat în condiţii nu tocmai amiabile de către Ţiţi Dumitriu.

Bălan, născut pe 25 iunie 1959 la Bucureşti, a evoluat la Autobuzul Bucureşti, Minerul Cavnic, FC Baia Mare, Steaua Bucureşti, K. Beerschot V.A.C. şi Real Murcia. Este cvadruplu campion al României alături de Steaua, formaţie cu care a ajuns în două finale ale Cupei Campionilor Europeni, dintre care una câştigată în 1986.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite