Lucian Bălan: "Când jucam la Steaua, Ţiţi atârna pe gard şi ne mulţumea că vorbim cu el!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bălan a încercat să se sinucidă înghiţind vreo 50 de medicamente
Lucian Bălan a încercat să se sinucidă înghiţind vreo 50 de medicamente

Dat afară de la Steaua, Lucian Bălan a vrut să se sinucidă în urmă cu o săptămână.

Fostul mare jucător din Ghencea a ajuns în cele din urmă ofiţer de presă la FC Maramureş, în Liga a III-a, însă nu-l uităpe cel vinovat de îndepărtarea sa de la centrul de copii şi juniori al clubului roş-albastru, Dumitru Dumitriu.

"Eram antrenor la FC Maramures si am avut un meci in Ghencea. Titi Dumitriu a venit la cabine, sa imi propuna sa il las sa castige meciul la un gol diferenta. A trebuit sa ma ascund in toaleta, pentru ca stiam ce vrea sa imi ceara. Am aparut pe teren abia in momentul in care arbitrul a dat fluierul de inceput. Meciul s-a terminat 0-0. Cred ca l-a deranjat ca intreg stadionul Ghencea imi scanda mie numele, iar pe el il huiduia. Dupa meci am vrut sa ii strang mana si sa il pup, dar el a tinut mana intinsa, m-a tinut la distanta si mi-a spus ca nu e corect ce am facut. El era de atunci constient de diferenta de valoare dintre noi", a spus Bălan la sport total fm.

Fostul mare jucător al Stelei îl consideră pe Dumitriu complexat, mărturisind că fără Anghel Iordănescu Ţiţi n-ar fi ajuns nici măcar ce este acum.

"Complexul lui a mai plecat si de la faptul ca, atunci cand eram jucator la Steaua, statea atarnat de gard si ne multumea ca vorbim cu el. Sa ii multumeasca lui Puiu Iordanescu, pentru ca l-a luat sub aripa lui si l-a trimis si in Grecia, pentru ca nu ar fi ajuns nici acolo", a mai declarat Lucian Bălan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite