Luchin: "Nu văd de ce aş merge la Dinamo, echipa de pe locul 6, când noi suntem pe 2"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Srgian Luchin a declarat că nu are niciun motiv să se transfere la Dinamo, o echipă de pe locurile 5-6, având în vedere că actuala sa formaţie, FC Timişoara, se află pe poziţia a doua şi are şanse la titlu.

"Am auzit şi eu că a vorbit domnul Andone despre mine. Mă bucur să aud că sunt apreciat, că îmi este recunoscută valoarea, însă eu vreau să am continuitate la Timişoara. Nu văd de ce aş merge la o echipă de pe locurile 5-6 când noi suntem acum pe locul 2 şi avem şanse la titlu", a spus Luchin.

Impresarul Cristea Opria afirmase zilele trecute în presa sportivă că Dinamo s-a interesat de transferul fundaşului bănăţean.

Srgian Luchin a menţionat că ar fi ideal ca FC Timişoara să piardă prima partidă din actuala ediţie a campionatului după ce îşi va adjudeca matematic titlul de campioană. "Ne dorim să continuăm parcursul bun din turul de campionat. Cu siguranţă va veni şi o zi când vom pierde, însă sper să nu fie un capăt de ţară. Ar fi ideal să fim campioni când vom pierde prima oară. Normal că aş miza pe Poli la casele de pariuri, am încredere în colegi, în staf, în toată lumea. Toate echipele îşi doresc să câştige campionatul, se vor bate, nu vor renunţa uşor. Vasluiul, Steaua, Rapidul, sunt principalele contracandidate pentru noi şi Oţelul", a explicat jucătorul bănăţean.

Concurenţa din defensiva echipei antrenate de Duşan Uhrin Jr. nu îl sperie pe tânărul fotbalist. "Orice jucător care vine la echipă este un ajutor, indiferent că este forba de un fundaş sau un atacant. Noi încercăm să-i integrăm cât mai bine şi să ajute echipa, pentru că va fi un retur foarte dificil, avem nevoie de un lot numeros şi valoros. Cei care nu vor juca în primele etape sigur vor avea şanse mai târziu. Am simţit experienţa lui Ghionea în teren, însă se simte lipsa jocurilor. Are nevoie de câteva partide pentru a ajunge la maxim, dar am văzut ce poate, are o experienţă extraordinară", a precizat Luchin.

În vârstă de 24 de ani, Srgian Luchin speră într-o convocare la echipa naţională în viitorul apropiat. "Nu pot spune că mă aşteptam să fiu convocat pentru acţiunea naţionalei din Cipru. Am mai spus, orice convocare este binevenită şi mă bucură. Eu pot să atrag atenţia doar prin evoluţii bune, prin randament. Mi-aş fi dorit, mai ales că am jucat bine în turul de campionat. Însă nu privesc acest lucru ca o dezamăgire, îmi văd de treabă şi sper în continuare", a adăugat Srgian Luchin.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite