Luchin: "Sper să câştig cel puţin un trofeu cu Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titular în meciul naţionalei cu Franţa, Srdjan Luchin a fost prezentat azi la Dinamo. Fundaşul de 25 de ani a semnat un contract pe cinci ani cu alb-roşii şi se declară fericit că a ajuns la un club de talia echipei din Ştefan cel Mare.

"Sunt onorat că am semnat cu Dinamo, sper să mă acomodez cât mai uşor. Ştiu că vin de la o echipă rivală, dar sper să fiu judecat după prestaţiile mele, sunt sigur că îi voi atrage de partea mea. Îmi doresc să fac performanţă la Dinamo, cu Timişoara nu am reuşit asta. Sper să câştig cel puţin un trofeu cu Dinamo. Eu mi-am exprimat dorinţa să ajung la o echipă mare din Liga 1. A fost o înţelegere între cluburi în ceea ce priveşte transferul meu la Vaslui".

Antrenorul lui Dinamo, Liviu Ciobotariu, spune că prin transferul lui Luchin s-a rezolvat problema fundaşului dreapta: "E un fotbalist de care Dinamo avea mare nevoie. Sunt sigur că se va integra rapid, acomodarea cu lotul s-a realizat. E un jucător pe care eu mi l-am dorit mult. E important ca prin prestaţiile lui să ajute la realizarea obiectivului. E un jucător care evoluează pe mai multe posturi, fundaş dreapta, central, chiar şi mijlocaş la închidere".

"Îmi pare rău că nu am reuşit să-l luăm şi pe Pîrvulescu. Dar sunt convins că din iarnă va face parte din lotul nostru", a mai spus CIobi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite