Luchin: "Pe Arena Naţională nu am fi profitat de avantajul terenului propriu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Srdjan Luchin joacă şi la echipa naţională
Srdjan Luchin joacă şi la echipa naţională

 Fundaşul dinamovist Srgian Luchin a declarat că la meciul cu Steaua nu ar fi beneficiat de avantajul terenului propriu dacă derbiul s-ar fi disputat pe Arena Naţională, acesta fiind motivul pentru care jucătorii nu au fost de acord.

"E bine că meciul cu Steaua se joacă în Ştefan cel Mare, noi avem casa noastră, ne dorim foarte mult ca suporterii să vină alături de noi, să ne susţină. Nu ne-am dorit să jucăm pe Arena Naţională pentru că sincer nu am fi profitat de avantajul terenului propriu. Nu ne-am fi simţit cu adevărat acasă. Aici am jucat toate meciurile şi aici ne simţim cel mai bine. Ca şi în meciul cu Mioveni şi la cel cu Steaua sunt tot trei puncte puse în joc, pe care trebuie să le obţinem. Prima dată trebuie să trecem peste acest pas, apoi ne gândim la Steaua, va fi un meci special", a spus Luchin.

Jucătorul consideră că la Dinamo s-a format un grup unit şi că acest lucru se reflectă în rezultate: "Faptul că stăm mult timp la Săftica este benefic pentru noi ca şi grup, stăm mult timp împreună, am format un grup unit şi cred că se vede asta şi pe teren. Faptul că suntem pe primul loc ne motivează mai mult, ne face să muncim mai mult şi ne dorim să ne păstrăm poziţia".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite