Lucescu jr: "Gazul e o echipă de forţă şi disciplină. O vom învinge greu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a vorbit le Dolce Sport despre partida cu Gaz Metan Mediaş, de mâine. Tehnicianul a afirmat că ardelenii sunt o echipă greu de bătut, cu un antrenor special al Ligii I.

"Pustai este omul care a promovat Mediaşul, care a ajutat echipa într-un moment de dificultate, a reuşit să o salveze, să o echilibreze în Liga a II-a, după care a izbutit o performanţă frumoasă, provarea în Liga I. Antrenorul medieşenilor este un tip preocupat de echipă, pasionat de ceea ce face, un om care merită tot respectul. Gaz Metan este o echipă de forţă, are jucători disciplinaţi şi aici mă refer la Pârvulescu şi Ciprian Petre, o trupă pe care o învingi foarte greu", a spus Lucescu.

Pustai: "Rapid e o forţă în Giuleşti!"

Antrenorul oaspeţilor, Cristi Pustai, i-a întors lui Răzvan Lucescu complimentele şi a afirmat despre Rapid că este o echipă foarte greu de bătut pe teren propriu. „Ne aşteptăm la un meci foarte greu, aşa cum sunt toate. Rapid, cel puţin pe teren propriu, este o echipă cu un atac foarte bun, o echipă care pune presiune. Răzvan Lucescu este un om pe care l-am întâlnit şi aştept să-l revăd cu plăcere. Un antrenor ce a fost şi selecţioner al echipei naţionale, valoarea lui nu o mai punem la îndoială", a afirmat Pustai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite