Lucescu îl desfiinţează pe Copos înainte de derby: "Nu s-a maturizat deloc. Răzvan nu poate fii şi manager!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu, omul care alături de Dinu Gheorghe a adus Rapidului în 1999 un titlu după 32 de ani de pauză, a reacţionat dur după ce "Vamă" a plecat din Giuleşti după nişte neînţelegeri cu George Copos. Ţinta acuzelor lui "Il Luce" a fost, bineînţeles, patronul clubului.

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk spune că George Copos este acelaşi om imposibil şi a făcut o mare greşeală despărţindu-se de fostul preşedinte.

"El şi-a bătut cuie în talpă. Nu s-a maturizat deloc în poziţia aceasta de proprietar de club. Cred că nu îşi vede propriul interes. El este foarte pragmatic, el vrea ca leul pe care îl investeşte să-l vadă într-o clădire, într-o palmă de pământ, nu în jucătorii lui, în oamenii pe care îi are. Eu sper să-şi dea seama de greşeala pe care a făcut-o şi să găsească o soluţie de împăcare cu Dinu Gheorghe", a spus Mircea Lucescu pentru Dolce Sport.

Lucescu a mai declarat că fiul său nu poate prelua şi funcţia de manager al Rapidului

"Orice antrenor are nevoie de un om cu care să organizeze activitatea, nu poate un antrenor să se ocupe de absolut tot. Domnul Copos are problemele lui, să facă bani şi cum să îi înmulţeasca, dar de echipă cine să se ocupe? Dinu Gheorghe a făcut treabă bună la Rapid, nu-i uşor să fii preşedinte executiv al unui club de fotbal", a încheiat Mircea Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite