Lucescu: "Nu mă surprinde podiumul din Liga 1!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, vineri, la sosirea din Ucraina, că nu îl surprinde faptul că primele trei poziţii ale clasamentului Ligii I sunt ocupate de echipe din provincie.

"Nu mă surprinde podiumul din Liga I în niciun fel. E un campionat echilibrat în care toţi proprietarii de cluburi au investit şi au creat o presiune extraordinară asupra propriilor jucători. Echipele bucureştene s-au cam dispersat", a spus Lucescu la sosirea pe Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu.

Tehnicianul afirmă însă că echipele bucureştene păstrează încă şanse în lupta pentru câştigarea titlului de campioană. "Cele din provincie au o susţinere importantă şi nu numai patronul, ci oraşul, zona întreagă este alături de echipă. Ceea ce nu se poate spune că se întâmplă şi în Bucureşti. Dar e doar mijlocul campionatului, Steaua are încă şanse mari, Dinamo poate să revină în orice moment, Rapid are o echipă foarte bună cu jucători excelenţi", a adăugat Lucescu, potrivit prosport.

După 18 etape disputate, primele trei poziţii ale clasamentului Ligii I sunt ocupate de Oţelul Galaţi, FC Timişoara şi FC Vaslui. Formaţiile bucureştene, Rapid, Dinamo şi Steaua ocupă locurile patru, şase, respectiv şapte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite