Lucescu: „Bucureştiul îşi va lua revanşa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trei ani în care echipele din provincie au luat tot în fotbalul românesc, Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, este de părere că sezonul viitor va fi dominat de echipele din Capitală.

„S-a renunţat la această penurie de antrenori străini, care au avut probleme de adaptare. Sunt convins că Bucureştiul anul acesta îşi va lua revanşa”. a spus Lucescu la GSP TV. Tehnicianul a lăudat măsurile luate de „granzii” bucureşteni Steaua, Dinamo şi Rapid: „Sunt convins ca Piţurca revine cu o dorinţă extraordinară de a reuşi, de aceea şi dificultatea tratativelor cu Gigi Becali. Sunt convins că şi Andone a venit la Dinamo pentru a câştiga. Revenirile lui Dinu Gheorghe si Marius Şumudică la Rapid înseamna foarte mult”.

După ce a atacat clubul CFR Cluj spunând că nu se poate numi campioana României dacă nu are jucători români în componenţă, Lucescu este de părere că echipa ardeleană nu mai poate impune ritmul în Liga I, chiar dacă a anunţat un buget de aproape 10 milioane de euro: „Banii sunt importanţi, dar nu decisivi. Organizarea şi relatiile dintre jucători şi conducere sunt mult mai importanţi decât banii”, a explicat Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite