Lovin: "Jucătorii de la Steaua ar trebui să fie bucuroşi că joacă acolo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Lovin a marcat la primul său meci de campionat în tricoul Stelei. Fostul mijlocaş al Stelei, Florin Lovin, spune că regretă că a plecat din Ghencea în liga secundă din Germania.

"Steaua va rămîne în sufletul meu, am jucat acolo cinci ani şi, practic, reprezintă vîrful carierei mele, cînd eram la Steaua am tras din greu să prind un contract afară, pînă la urmă l-am prins, nu la cel mai înalt nivel fiind în liga a doua în Germania. Acum, uşor-uşor, încep să regret şi, într-adevăr, şi jucătorii care sunt acolo ar trebui să fie foarte bucuroşi că joacă la cea mai iubită echipă din România, drept dovadă au fost şi asistenţele de la meciurile din cupele europene”, a spus Lovin, conform gsp.

Mijlocaşul a vorbit şi despre situaţia sa actuală: "Din punct de vedere fotbalistic, îmi doresc să-mi găsesc o echipă cît mai repede, pentru că acum mi-am reziliat contractul în Grecia şi, avînd 29 de ani, cred şi sper să mai pot face faţă la un nivel destul de bun. Acum sînt într-o perioadă de nelinişte puţin, pentru că sînt în căutări. Pînă nu ştiu exact unde voi fi e greu să spun ce-mi doresc din punct de vedere fotbalistic".

Florin Lovin a venit la Steaua în 2004 din postura de căpitan al formaţiei FCM Bacău, atunci cînd echipa era antrenată de Walter Zenga. Mijlocaşul a înscris pentru gruparea roş-albastră la chiar primul său meci de campionat, 3-1 cu Farul Constanţa, cînd a deschis scorul. Lovin s-a transferat la Munchen 1860, în liga a doua germană, la finalul sezonului 2008-2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite