Lopez Caro: „Aţi jucat ca la nuntă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furios, tehnicianul „galactic" al lui FC Vaslui, spaniolul Lopez Caro, şi-a făcut praf vedetele de la echipă. Wesley şi Gerlem au fost ameninţaţi că vor fi amendaţi, iar Milanov a fost sancţionat cu 2.000 de euro pentru că a fost eliminat în repriza a doua a meciului din Giuleşti.

FC Vaslui a pierdut clar cu Rapid, iar fostul antrenor al lui Real Madrid, Lopez Caro, şi-a băgat jucătorii în şedinţă, nu înainte de a-i face praf în conferinţa de presă. „Sunt foarte supărat, mă simt ca un bărbat căruia i s-a luat femeia. Este o înfrângere care nu ne place. Ne-au lipsit unele lucruri şi am pierdut meciul la fazele fixe. E clar că trebuie să creăm mai mult pericol, să ridicăm nivelul jocului", a apus antrenorul.

Milanov a fost amendat cu 2.000 de euro

Ieri, Lopez Caro i-a luat iar în primire pe fotbalişti. "Aţi jucat ca la nuntă", le-a reproşat acesta, care şi-a îndreptat apoi discursul acid către vedetele Gerlem şi Wesley.

„Dacă nu veţi juca fotbal, vă aşteaptă amenzi", le-a transmis tehnicianul. Pentru că a luat cartonaş roşu cu Rapid, Milanov a fost amendat cu 2.000 de euro, iar o astfel de sancţiune va primi fiecare jucător dacă va fi eliminat.

Porumboiu se gândeşte să-i ierte pe rebelii Costly şi Kuciak

Adrian Porumboiu e conştient că are nevoie de forţă în atac şi de un portar cu experienţă după insuccesul cu Rapid. Omul de afaceri îl va readuce la echipă pe goalkeeperul Kuciak, fiind nemulţumit de Cerniauskas, care a gafat în Giuleşti.

Şi Costly e aşteptat să revină la Vaslui, deşi atacantul l-a făcut praf pe Porumboiu în presa din Honduras: "Costly spune că nu a făcut acele afirmaţii la adresa mea şi la adresa clubului. El e sub contract cu noi, vrea, nu vrea, e jucătorul Vasluiului".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite