Lopez Caro: „Nu sunt magician!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără patronul Adrian Porumboiu, aflat cu afaceri în Statele Unite ale Americii, vasluienii şi-au prezentat ieri cea mai importantă achiziţie: antrenroul Juan Ramon Lopez Caro, fost tehnician al “galacticilor” de a Real Madrid, ultima dată la cârma naţionalei de tineret a Spaniei.

Caro a mărturisit că n-a fost deloc greu să lase selecţionata iberică pentru proiectul de la Vaslui.

"Primordial în alegerea mea a fost ambiţia lui Porumboiu, care m-a convins ca are un proiect de viitor. Sunt convins că este unul realizabil, altfel nu veneam", a spus acesta. Lopez Caro a ţinut însă să le transmită suporterilor faptul că este posibil să nu reuşească să le împlinească visul - titlul de campion - din primul an:

"Nu o să fiu un magician, ci un antrenor care să aducă echipa la un nivel cât mai ridicat. fiind vorba de un proiect nou, vor apărea şi probleme.  Dar, dacă echipa va fi unită, de la domnul Porumboiu până la ultimul jucător, atunci nu are cum să nu apară şi rezultatele pozitive".

Pentru a atinge obiectivul, spaniolul va avea un buget destul de constistent pentru o formaţie din Liga 1. „Vă garantez că bugetul  va depăşi 10 milioane de euro", a  precizat preşedintele moldovenilor, Ciprian Damian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite