Lopez Caro și-a reziliat contractul unilateral cu FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lopez Caro și-a reziliat contractul cu vasluienii, dar avocaţii săi îl vor da în judecată pe patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu. Viorel Hizo a condus azi antrenamentul de dupa-amiază al galben-verzilor, potrivit site-ului www.farablaturi.ro

Juan Ramon Lopez Caro a fost suspendat din functie vineri, iar clubul anunța ca va numi un antrenor interimar, cel mai probabil nume vehiculat fiind Viorel Hizo.

Iata comunicatul oficial al echipei SC Vaslui:

“Incepand cu data de 8 octombrie, in urma deciziei Consiliului de Administratie al Sporting Club SA Vaslui s-a dispus inceperea cercetarii disciplinare cu privire la salariatul Juan Ramon Lopez Caro, antrenor principal al Sporting Club Vaslui, precum si constituirea unei comisii de cercetare disciplinara prealabila.

Pe perioada cercetarii disciplinare, in baza articolului 52, litera a din Codul Muncii, contractul individual de munca incheiat cu domnul Juan Ramon Lopez Caro SE SUSPENDA.

Pe perioada suspendarii, clubul va apela la serviciile unui antrenor interimar, care va fi anuntat in cel mai scurt timp”.

CITIŢI ŞTIREA AICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite