Lobonţ, blocat de soţie în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dincolo de grija pentru interesele sportive şi pentru cele materiale ale soţului ei, Iulia Debreţini a ridicat şi un aspect personal.

Aceasta se teme ca nu cumva Lobonţ, odată întors la Bucureşti, să cadă din nou „victimă" unui anturaj dăunător vieţii sportive a portarului de 32 de ani.

Şi şefii echipei, şi foştii coechipieri ai lui Bogdan de la Dinamo ştiu că internaţionalul român, deşi ireproşabil pe teren, mai călca „pe bec" în timpul liber. Transferul la Roma şi viaţa din capitala Italiei l-au liniştit pe Lobonţ, iar portarul s-a concentrat doar pe fotbal. Lucru observat şi de Răzvan Lucescu, cel care l-a chemat din nou la naţională.

Dinamo vrea banii

Conducătorii lui Dinamo nu ar fi atât de greu de înduplecat să lase defintiv „Pisica" în Cetatea Eternă. Problema este că echipa la care joacă şi Totti nu prea se grăbeşte să vireze banii, 1.5 milioane de euro, în conturile „câinilor".

Badea şi Borcea le-au transmis deja italienilor, prin intermediul fraţilor Becali, nici să nu se gândească să plătească în rate o sumă atât de mică, pentru că nu ar accepta decât o singură tranşă. Şefii Romei mai au timp să activeze clauza de cumpărare până în luna iulie, când îi expiră lui Lobonţ împrumutul.

„Deocamdată, nu s-a rezolvat nimic cu Lobonţ", a spus Nicolae Badea. „Bogdan îşi doreşte să rămână la Roma, dar totul depinde de italieni", a afirmat şi impresarul Victor Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite