Liviu Ganea: "Nu e nimeni cu salariul la zi la Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Ganea
Liviu Ganea

Fotbaliştii dinamovişti duc dorul zilelor în care îşi primeau drepturile salariale la timp şi mai puţin resimt lipsa acţionarului Cristian Borcea de lângă echipă, a spus vineri atacantul Liviu Ganea, care a efectuat o pregătire fizică alături de Marius Alexe.

"Cantonamentul din Antalya o să fie destul de lung şi nu cred că toţi jucătorii vor fi de acord, e un pic cam lung. Vom sta mai bine de trei săptămâni. Nu cred că vom face grevă în cantonament pentru chiar dacă sunt restanţe financiare. Dacă nu s-a făcut până acum, nu se face. Restanţele sunt cam aceleaşi, perioada de neplată e aceeaşi deşi s-a achitat o parte din bani. Nu e nimeni cu salariul la zi la Dinamo. Nu ştiu dacă ne e dor de domnul Borcea, ne este dor de zilele în care eram plătiţi la zi", a spus Ganea.

Jucătorul dinamovist spune că în jocul echipei se va simţi lipsa mijlocaşului Adrian Cristea, transferat în această iarnă la Universitatea Cluj: "Am venit mai devreme cu gândul să începem treaba, să începem pregătirea pentru că a trecut o lună de zile de când suntem în vacanţă, suntem nerăbdători. Au plecat jucători de valoare, dacă vom fi mai slabi decât la finalul anului trecut sau nu ne vom da seama doar după primele etape din retur. Atunci vom vedea cum ne descurcăm şi cum vom lua punctele. Cu siguranţă se va simţi lipsa jucătorilor care au plecat în această iarnă. Adrian Cristea era de şase ani la Dinamo, cu siguranţă i se va simţi lipsa. El a ales să meargă la Cluj, care poate fi o rampă de relansare pentru el".

Liviu Ganea, care a jucat în anul trecut la Astra Ploieşti, consideră că patronul grupării prahovene va reuşi să formeze o echipă competitivă doar dacă va avea răbdare. "Domnul Niculae şi-a arătat interesul de a investi la Dinamo, dar dânsul vrea să fie acţionar majoritar, nu să aibă un număr de acţiuni egale cu ceilalţi. Ăsta cred că e motivul pentru care domnul Niculae nu este patronul lui Dinamo. Domnul Niculae încearcă să facă o echipă foarte puternică la Astra, dar pentru asta ai nevoie de timp, dacă va avea răbdare, poate va reuşi", a mai spus atacantul, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite