Liviu Ganea: "Dacă plec, aş vrea să o fac acum, nu la vară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Ganea se pregăteşte cu Dinamo, dar recunoaşte că ar prefera să plece de acum, nu la vară, cînd devine liber de contract, dacă nu se ajunge la o înţelegere pentru prelungirea contractului.

"Sunt din 2005 la Dinamo. La 24 de ani ar trebui să fiu o certitudine, aşa că sper să pot lua o decizie corectă cînd mă hotărăsc care va fi viitorul meu din vară încolo. Nu cred că este o regulă ca un jucător care se află în ultimele 6 luni de contract să fie trimis la echipa a II-a sau prin parcuri. Se recurge la aşa ceva pentru a intimida jucătorul. Mai înţelept, cred eu, este să te foloseşti de el pînă în ultima zi mai ales că îl plăteşti", a afirmat Liviu Ganea.

"Dacă plec, aş vrea să o fac acum, nu la vară, cînd sînt liber de contract. Fiind crescut în spiritul lui Dinamo cred că mi-ar fi imposibil să semnez cu Steaua, Rapid sau CFR cluj, mai degrabă aş pleca în străinătate, mai ales că există nişte contacte în acest sens. Titlul? Dacă echipa îl va cîştiga fără mine pe teren nu m-ar ajuta, personal, cu nimic. Ar fi vorba doar de satisfacţia cuceririi trofeului", a mai spus atacantul dinamovist, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite