Liviu Ganea: "Mai avem şanse la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul dinamovist Liviu Ganea consideră că echipa sa mai are şanse să câştige campionatul, chiar dacă în acest moment ocupă locul şase în clasamentul Ligii I, la zece puncte dinstanţă de liderul Oţelul Galaţi.

"Nu cred că am avut un an foarte bun, ne doream unele rezultate pe care nu le-am obţinut însă. Dinamo suferă pentru locul în clasament, nu e un loc onorabil pentru Dinamo. Eu cred că mai avem şanse la titlu, dar acest lucru depinde numai de noi în meciurile care urmează, de felul în care le vom aborda. Regret că nu am dat mai multe goluri, nu ştiu câte ar fi trebuit să dau, dar cred că aveam nevoie de mai multe. Am pierdut puncte importante cu echipe mai slab cotate. Suntem dezamăgiţi de locul pe care îl ocupăm. Am înţeles că se vor achita înainte de sărbători unele restanţe contractuale. Sperăm să vină Moş Crăciun, să fie mai indulgent. Nu ştiu dacă se vor achita în totalitate restanţele", a declarat Ganea.

Atacantul consideră că antrenorul Ioan Andone nu poate fi judecat după doar şase luni de la numirea sa la conducerea tehnică a formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare: "Eu cred că un antrenor trebuie să stea o perioadă mai lungă la o echipă pentru a face treabă. Nea Ando a venit de şase luni şi nu cred că poţi judeca un antrenor după şase luni".


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite