Ciobotariu, noul antrenor al Brăilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Ciobotariu a fost numit oficial ca antrenor principal la CF Brăila. "Ciobi" va fi ajutat de Gabi Mărgărit şi are ca obiectiv clasarea Brăilei între primele şase echipe.

În această dimineaţă, Ciobotariu a condus primul antrenament la Stadionul Municipal din Brăila pentru a fi prezentat oficial atât jucătorilor cât şi iubitorilor fotbalului brăilean. "Am venit la Brăila să redresez corabia aflată în derivă în acest moment, nu să încerc să redresez corabia. De asemenea, îmi doresc să readuc publicul brăilean la stadion, oamenii să-şi regăsească plăcerea de a veni la stadion să vadă echipa. Ştiu că este greu, nu este un moment bun pentru fotbalul brăilean, dar eu sunt un om hotărât căruia îi plac provocările", au fost primele declaraţii ale lui "Ciobi".

La rândul său, preşedintele Stancu a ţinut să-i reconfirme tehnicianului sprijinul său total de care se va bucura la Brăila. "Domnul Ciobotariu are referinţe bune, a realizat lucruri frumoase atât la Dunărea Galaţi cât şi la CS Otopeni. Am speranţa că va reuşi rezultate bune şi la noi. Am discutat cu dânsul, ne gândim împreună la un proiect pe termen lung, care sper să se finalizeze cât mai frumos pentru suporterii brăileni.

Deocamdată, dânsul a acceptat că o clasare pe locurile 1-6 la finalul actualului sezon nu reprezintă ceva exagerat, acesta fiind şi obiectivul pe care chiar dumnealui şi l-a stabilit. Anul viitor, dacă vom fi sănătoşi şi treaba va merge bine, poate vom încerca şi o promovare în prima divizie, dar eu zic să nu ne grăbim şi să o luăm metodic. Acum, important este ca echipa să depăşească momentul nefast pe care îl traversează", a spus Stancu.

Sursa: ligaadoua.ro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite