Liţă Dumitru: "La transferurile pe care le face, Steaua îşi merită locul în campionat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liţă Dumitru a lăsat Steaua II pe locul 14 în liga a doua dar îi critică pe conducătorii echipei mari pentru campania de transferuri.

“Dacă vor continua să facă transferurile pe care le fac, indiferent de ce spun cei care conduc, dacă vor face transferuri ca de fiecare dată, după ureche şi de dragul de a face transferuri, gen Costea sau unul sau altul, atunci îşi merită soarta”, a spus Liţă Dumitru pentru Dolce Sport

„Mi-a fost greu să-i reţin numele lui Chipciu, dar până la Lăcătuş... Trebuie să treacă multă apă şi mai găsim multe cadavre la stăvilar, până să ajungă Chipciu ca Lăcătuş.

Gardoş, împreună cu Chiricheş, vor face un cuplu senzaţional şi, dacă Steaua avea puţină minte, îl lua şi pe celălalt mijloc pe care l-a luat Dinamo”, a mai spus Liţă Dumitru.

„Nikolici a avut o zi frumoasă, reuşită, a dat 2 goluri, dar a fost o întâmplare. Când îl mai vedeţi pe Nikolici să mai dea două goluri şi să mai joace aşa, să mă cautaţi şi să-mi spuneţi că n-am avut dreptate”, a declarat Liţă Dumitru despre jucătorul care a fost decisiv în meciul cu AEK Larnaca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite