Liga lui Mitică, izvor de caterincă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Porumboiu (stânga) îi cere explicaţii lui Şumudică în pauza meciului
Porumboiu (stânga) îi cere explicaţii lui Şumudică în pauza meciului

Viorel Hizo, antrenor doar o zi la Braşov, e aproape de Vaslui, unde Şumudică a intrat în colimatorul lui Porumboiu încă de la pauza meciului cu Severin.

Vasluiul a avut un meci mai greu decât se anticipa cu Severinul, iar răbdarea lui Adrian Porumboiu a ţinut până în pauza partidei. Atunci, patronul echipei moldovene a mers la vestiare, unde i-a cerut socoteală lui Marius Şumudică.

Antrenorul a fost surprins de Digi Sport explicând cu gesturi largi ce n-a mers în jocul echipei, după care ambii s-au dus în vestiarul jucătorilor. „Aşa fac eu, merg în pauză la vestiar, am făcut-o şi la Milano, şi la Istanbul, şi la toate meciurile", a dezvăluit Porumboiu. Coincidenţă sau nu, Stanciu a fost schimbat la pauză cu Varga, dar Şumudică nu vrea să rămână cu demnitatea ştirbită: „Dacă îmi făcea mie Porumboiu echipa, nu se punea problema să mă dea afară, plecam eu".

Hizo a dat nas în nas cu Badea

Chiar şi-aşa, pe banca Vasluiului ar putea sosi cât de curând Viorel Hizo. Acesta a fost ieri la Braşov pentru a conduce primul antrenament la noua sa echipă. Surpriză, însă!, pe teren era deja Ionuţ Badea, iar „Dulăul", un car de nervi, a plecat în trombă de la Braşov. „Asta e, ce naiba să facem? Badea este antrenor, Hizo a plecat şi o să vedem ce se întâmplă. Dimineaţă a fost o situaţie delicată că s-au dus amândoi la antrenament. Hizo s-a supărat şi a plecat. Nu ştiu ce o să se întâmple şi nici dacă se întoarce Badea pe bancă, el vrea salarii compensatorii ca să plece", a spus Ioan Neculaie.

Şumudică îşi vrea banii

Venirea lui Hizo la Vaslui e blocată deocamdată de Marius Şumudică. Deşi Porumboiu a spus că Vasluiul n-a mai jucat aşa de prost de trei-patru ani şi că l-ar lăsa oricând pe antrenor să revină la Rapid, Şumi nu se dă plecat uşor. „La Vaslui, tot timpul se vehiculează câte un nume, m-am învăţat cu situaţia asta.

Eu am semnat o prelungire pe doi ani cu Vasluiul. Dacă vrea să mă demită, va fi cam greu. Dacă îmi dau demisia, atunci şi eu trebuie să dau o sumă de bani, dar este mult mai mică decât cea pe care ar trebui să mi-o dea clubul dacă mă dă afară", a spus Şumudică la gsptv.

Jigniri între  Meme şi  Porumboiu

Golul prin care Vasluiul a câştigat cu Severin, după un fault în atac lui N'Doye în minutul 92, a trezit un val de reacţii. „Ce a putut să facă la Vaslui un tânăr şi distins arbitru, Cătălin Botaş, n-am mai văzut de 20 ani, de când se transmiteau meciurile doar la radio", a spus Mihai Stoica. „E normal pe undeva, pentru că mintea lui a rămas împotmolită într-o cutie de carton cu ceva ani în urmă", a replicat Porumboiu. Apoi, patronul moldovenilor a intrat la Digi Sport, unde Crăciunescu comenta faza, şi l-a jignit pe acesta, fiind „tăiat" din emisiune. „În momentul când vorbeşte trebuie să dea jos «Răpirea din Serai» de pe perete, el a rămas la nivelul ăla. Bălegarul nu poate fi ascuns, el miroase puternic, pe mine mă ustură ochii", a mai spus Mihai Stoica despre Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite