Liga a cerut amânarea, Federaţia s-a opus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FRF a respins o solicitare venită din partea Ligii pentru amânarea unei etape intermediare. Aceasta este programată la mijlocul săptămânii viitoare, când se va juca şi derby-ul Dinamo – Steaua.

 „Probabil Borcea a cerut asta, iar Liga a fost de acord", a acuzat Gigi Becali. Dinamo va disputa, mâine, partida cu CFR, la Cluj, şi ar fi preferat să aibă trei zile în plus de refacere, dacă derby-ul cu roş-albaştrii s-ar fi mutat pentru sâmbătă sau duminică. În plus, Marius Niculae, accidentat, ar fi avut şanse mai mari să fie recuperat pentru întâlnirea cu Steaua.

„Numai tâmpiţii fac asemenea speculaţii! Motivul pentru care am solicitat amânarea etapei este refacerea terenurilor după runda din weekend, ţinând cont de starea vremii", a explicat Dumitru Dragomir (foto). El ar fi vrut ca runda cu numărul 22 să se dispute sâmbătă şi duminică (13 şi 14 martie), iar etapa a 23-a, miercuri, 24 martie.

FRF a emis un comunicat în care a specificat că la data de 24 martie sunt programate meciurile-tur din semifinalele Cupei României, iar alte date disponibile nu sunt în calendarul competiţional.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite