Liga a II-a / Victorii pentru olteni: ALRO Slatina a întors rezultatul cu Turda, Gaz Metan CFR a câştigat în inferioritate la Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În runda a 8-a a eşalonului secund, disputată astăzi, echipele oltene au obţinut două succese importante.

După ce li s-au tăiat primele, jucătorii de la Gaz Metan CFR Craiova au avut o evoluţie foarte bună la Deva, câştigând cu 2-1 duelul cu Mureşul, deşi echipa olteană a jucat cu un om mai puţin din minutul 35, Vigariu fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Elevii lui Gane au deschis scorul prin Boroiban (32), după o cursă solitară de peste 30 de metri, dar gazdele au egalat cu ajutorul lui Pătrană (49 - autogol). Craiovenii au reacţionat şi au punctat după un minut, prin Surugiu, atacantul împrumutat de la Ştiinţa marcând cu un şut de la 25 de metri şi stabilind scorul final.

La Slatina, ALRO a confirmat forma bună pe care o traversează şi a învins Arieşul Turda cu 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Oaspeţii au marcat prin Tony (45), după o greşeală a lui Vişa, însă elevii lui Papură au întors rezultatul în partea secundă.

Kalai a egalat cu capul, după o centrare de la Vodiţă (53), Aldea reuşind dubla (61, 79) şi aducând încă trei puncte în contul slătinenilor, ajunşi la cota 14 în acest sezon.

Celelalte rezultate din Seria a 2-a: FC Silvania - FC Bihor Oradea 1-2, Unirea Alba Iulia - CS Mioveni 1-0, FC Argeş - Voinţa Sibiu 1-1, UTA - ACU Arad 1-0, Poli Iaşi - Petrolul Ploieşti 3-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite