Liga I în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Niculae a marcat trei goluri
Marius Niculae a marcat trei goluri

Antrenorii din campionatul intern au preferat să-şi ţină jucătorii în priză, dacă tot nu a fost programată nicio etapă, din cauza meciurilor naţionalei.

După un cantonament de patru zile, steliştii au jucat, sâmbătă, un amical cu Sportul Studenţesc, pe care l-au câştigat cu 4-1. Marcatorii roş-albaştrilor s-au numit Tatu, Bicfalvi, Tibi Bălan şi Iulian Roşu.

Rivalii de la Dinamo s-au deplasat până în Bulgaria ca să piardă, 1-2, cu o nou-promovată, Ludogoreţ Razgrad. Golul „câinilor", care au suferit în defensivă, a fost marcat de Marius Niculae (foto). Pentru roş-albi a debutat portughezo-germanul Ricky Pinheiro (22 de ani), testat, fără mare succes, pe postul lui Torje. Altfel, suporterii au rămas în ţară pentru a-şi purta războiul cu acţionarii. Sâmbătă seară, ultraşii din „Ştefan cel Mare" i-au înjurat din nou pe garduri pe şefi. „Unde sunt banii pe Torje?" şi „Voi când mai investiţi?" au fost plângerile fanilor.

Nici campioana României nu a stat degeaba. Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă seară, cu scorul de 2-0, echipa FC Tiraspol. Golurile au fost marcate de Giurgiu şi de Laurenţiu Buş. La FC Tiraspol, românul Daminuţă a jucat până la jumătatea reprizei a doua.

Petrolul şi Chiajna s-au înţeles şi ele pentru un amical, pe care l-au terminat egal, 1-1. Komazec şi, respectiv, Vali Badea şi-au văzut numele pe tabela de marcaj.

CFR Cluj a revenit de la 0-2 pentru a termina 2-2 cu Debrecen, prin golurile lui Hora şi Cadu, din penalty.

Răzvan Lucescu şi Rapidul său nu au susţinut niciun test. Giuleştenii s-au pregătit la ProRapid, cu câte un antrenament pe zi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite