Licitaţie de caritate la prezentarea lotului Oţelului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan
Marius Stan

Oţelul şi-a prezentat, duminică seară, lotul pentru partea a doua a campionatului Ligii I într-un club din Galaţi, evenimentul fiind precedat de o licitaţie cu caracter umanitar pentru sprijinirea unui copil bolnav în vârstă de 7 ani.

În cadrul acestei acţiuni s-au licitat tricoul pe care Gabriel Paraschiv l-a purtat la meciul cu Manchester United din Liga Campionior şi mingea cu care s-a jucat una dintre cele două partide cu campioana Angliei.

Tricoul a fost cumpărat de directorul general Marius Stan cu 10.000 de lei, iar mingea a fost achiziţionată de către mijlocaşul Laurenţiu Iorga pentru suma de 3.200 de lei. Aceşti bani şi sumele încasate de clubul Oţelul din vânzarea produselor promoţionale la standul instalat chiar la intrarea în sediu, dar şi toate încasările realizate de către cei care au găzduit evenimentul au fost donate părinţilor copilului bolnav.

"Micuţul Adrian are nevoie de noi. El este unul dintre copiii cu mai puţin noroc pe lumea asta. Prezentarea lotului a fost doar un pretext pentru a strânge şi mai multe fonduri necesare realizării operaţiei de care acest copil are nevoie", a declarat Marius Stan.

Înaintea evenimentului din localul gălăţean, antrenorul Dorinel Munteanu a afirmat că jucătorii săi sunt profesionişti şi nu vor exagera cu băuturile alcoolice. "Un act de caritate ca acesta este binevenit pentru familia Oţelului. Chiar dacă am venit într-un local de acest gen, sunt convins că băieţii nu fac niciun abuz, sunt conţienţi de ce-i aşteaptă în continuare", a precizat Munteanu.

Prezentarea lotului a fost făcută de către actorul Pavel Bartoş şi a avut parte de un moment neplăcut, atunci când lumina s-a stins din cauza unei pene de curent ce a durat mai bine de o jumătate de oră. Evenimentul a fost închis de concertul trupei DJ Project şi al Adelei Popescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite